Επενδύουμε στους δικούς σας επενδυτικούς στόχους!

Εάν είστε ιδιώτης πελάτης, στη Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. σας προσφέρουμε μέσω της Τράπεζας Eurobank υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα για την αποτελεσματική διαχείριση του επενδυτικού σας χαρτοφυλακίου.

Συγκεκριμένα, σας προσφέρουμε μέσω της Τράπεζας Eurobank μια ευρεία γκάμα αμοιβαίων κεφαλαίων, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των κεφαλαίων σας, διευρύνοντας τον ορίζοντα των επιλογών σας και παρέχοντάς σας ταυτόχρονα εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις αγορές μέσα από σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης.

Παράλληλα, αποκλειστικά στους πελάτες του Private Banking της Eurobank, παρέχουμε κατόπιν συμβατικής ανάθεσης από την Τράπεζα Eurobank, μια σειρά υπηρεσιών που στοχεύουν στην επαγγελματική διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους, στην προσφορά εξατομικευμένων προϊόντων ανάλογα με το προσωπικό τους επενδυτικό προφίλ και πρόσβαση σε μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων διεθνών επενδυτικών οίκων.

Τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη μας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το εύρος των διεθνών επιλογών που παρέχει η Εταιρεία μας, έχουν σαφή και σταθερό προσανατολισμό τους την ικανοποίηση των αναγκών και των στόχων σας.