Η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. απευθύνεται σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές προσφέροντας ένα πλήθος επενδυτικών επιλογών μέσω των δικτύων διανομής της στην Ελλάδα, με στόχο να καλύψει τις επενδυτικές ανάγκες τους, ενώ παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των κεφαλαίων τους.

Ιδιώτες

Εάν είστε ιδιώτης πελάτης, η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. σας προσφέρει μέσω της Τράπεζας Eurobank υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα για την αποτελεσματική διαχείριση του επενδυτικού σας χαρτοφυλακίου.

Personal Banking της Τράπεζας Eurobank

Η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., σε συνεργασία με τα έμπειρα Στελέχη Personal Banking, προσφέρει μια ευρεία γκάμα επενδυτικών προϊόντων, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συνεχή υποστήριξη στην επίτευξη των στόχων των πελατών Personal Banking.

Private Banking της Τράπεζας Eurobank

Σε συνεργασία με τους Private Bankers της Τράπεζας Eurobank, η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. επιδιώκει τη διαμόρφωση των καταλληλότερων επενδυτικών προτάσεων για τους πελάτες Private Banking, μέσω των Private Banking (LF) Αμοιβαίων Κεφαλαίων, καθώς και της στρατηγικής «Ανοικτή Αρχιτεκτονική». Μέσω της στρατηγικής αυτής και των συνεργασιών που έχει συνάψει η Τράπεζα Eurobank με διακεκριμένους διεθνείς επενδυτικούς οίκους, οι πελάτες Private Banking αποκτούν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα πλήθος επενδυτικών επιλογών. Παράλληλα, η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. παρέχει στους πελάτες Private Banking, που έχουν υπογράψει σύμβαση διακριτικής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, υψηλού επιπέδου επαγγελματική διαχείριση των χαρτοφυλακίων τους.

Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Τα Eurobank NTT Αμοιβαία Κεφάλαια (πρώην ΤΤ ΕΛΤΑ Αμοιβαία Κεφάλαια) ανήκουν από τις 30.03.2015 στην οικογένεια των Αμοιβαίων Κεφαλαίων που διαχειρίζεται η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Εurolife

Το δίκτυο συνεργατών της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife ERB διαμεσολαβεί στη διάθεση των (LF) Αμοιβαίων Κεφαλαίων, την επενδυτική διαχείριση των οποίων έχει η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.  

Interamerican

Το δίκτυο συνεργατών INTERAMERICAN διαμεσολαβεί στη διάθεση  των INTERAMERICAN Αμοιβαίων Κεφαλαίων και των INTERAMERICAN (LF) Αμοιβαίων Κεφαλαίων, την επενδυτική διαχείριση των οποίων έχει η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Εναλλακτικά δίκτυα

Μέσω των εναλλακτικών δικτύων εξυπηρέτησης της Τράπεζας Eurobank οι μεριδιούχοι των Αμοιβαίων Κεφαλαίων που διαχειρίζεται η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. έχουν τη δυνατότητα  εύκολης και γρήγορης πραγματοποίησης συναλλαγών με ασφάλεια, αλλά και παρακολούθησης και ενημέρωσης του επενδυτικού χαρτοφυλακίου μέσω της ενιαίας υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής Eurobank e-Banking.

Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.eurobank.gr ή να καλέσετε στο 210 955 5000 ή και 801 111 1144  από σταθερό τηλέφωνο ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση ephonebanking@eurobank.gr).